4 Minareli cami görenleri hayran bırakıyor

4 Minareli cami görenleri hayran bırakıyor 4 Minareli cami görenleri hayran bırakıyor
A- A+
Reklam

Merkez İlçeye bağlı Topardıç Köyünde 2018 yılında temeli atılan 4 minareli cami dualarla ibadete açıldı.

Topardıç Köyünde Köy Muhtarı Niyazi Alemdar’ın öncülüğünde Bolu’da tek olması için farklı bir mimaride başladıkları Köy Camisinin inşaatı 4 yıllık yoğun bir çalışmanın ardından biterek, ibadete açıldı.

Her bir detayı özenle hazırlanan 4 minareli Cuma Camiinin açılış törenine; Bolu Valisi Erkan Kılıç, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, AK Parti Bolu İl Başkanı S.G., MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Caminin açılış töreninde konuşan Bolu Valisi Erkan Kılıç, "Bolu'da camilerin açılması bizleri mutlu ediyor. Bolu, dini yönden, ibadet yönünden, milli manevi değerlerine bağlı hayırsever insanların yaşadığı bir il. Allah hepinizden razı olsun. Burada inşallah çok güzel ibadetler yapılacaktır. Cenabı Allah şimdiden yapacağınız ibadetleri kabul eylesin. Çok güzel mimariyle köyümüze çok güzel bir cami yapmışsınız. Çok da yakışmış. Hepinizden Allah razı olsun. Emeği geçen herkese tebrik ediyorum. Başta muhtarımız olmak üzere, maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler